Книжното лято не би било същото без нов роман от

...
Книжното лято не би било същото без нов роман от
Коментари Харесай

Новата лятна книга от Джени Хейл ни връща край Брега на светулките

Книжното лято не би било същото без нов разказ от Джени Хейл. Първите й книги, преведени на български език – „ Обичай ме поради мен “ и „ Коледни пожелания и бисквитени целувки “, излизат през 2017 година и бързо намират своето място в сърцата на читателите.

С новата си книга „ Къща край Брега на светулките “ авторката ни кани още веднъж да се насладим на това очарователно място и да се заредим с позитивна сила за едно вълшебно лято.

За Сидни Флин имението „ Звездна светлина “ е освен дом, само че и леговище. Очарователното градче Бряг на светулките с тюркоазените води на океана и белите пясъци е идеалното място да стартира нов живот.
 С любов, Александър от Катя Караиванова - разказ за любовта към хората и книгите " С любов, Александър " от Катя Караиванова - разказ за любовта към хората и книгите
Като деца Елза, Маги, Светла и Александър са съученици и другари. Почти двайсет години по-късно трите девойки, въпреки и пораснали, все...

Поне по този начин си мисли, до момента в който не среща Нейт Хендерсън.

Като младежи Сидни и Нейт са имали връзка. Но тя в никакъв случай не си е представяла, че първата й обич ще завърши с репликата „ Съжалявам. Махам се отсам “.

А в този момент мъжът, разрушил сърцето й, се е завърнал. От елементарното момче в неизменимите тениска и джапанки няма и диря. На негово място пред Сидни застава сполучлив създател на песни в дизайнерски костюм. И я моли да му елементарни.

Изведнъж обаче обичаното им градче е застрашено. Предприемачи изкупуват парцели, с цел да ги застроят. И Сидни се нуждае от помощ. А проектът й да заобикаля Нейт се проваля.
 Стъклени крила - нов разказ от скандинавската писателка Катрине Енгберг " Стъклени крила " - нов разказ от скандинавската писателка Катрине Енгберг
Кардиологичната клиника към Държавната болница в Копенхаген. Медицинска сестра цялостни спринцовка със смъртоносна доза от животоподдържащ...

Още в колежа другар на Джени Хейл я твърди, че някой ден ще бъде известна писателка. Въпреки пристрастеността си към четенето и разказването на истории, едвам тогава тя се замисля върху концепцията да написа романи.

Няколко години по-късно и след хиляди изписани думи Джени приключва първия си разказ – стопляща сърцето история за другарството, фамилията и магията на любовта.

След седемнайсет издадени книги тя продължава да бъде вярна на личния си жанр – от книгите й лъхат уют, топлота и романтика. По два от коледните й романи Hallmark Channel снима сполучливи филми, като акомодацията на „ Коледни пожелания и бисквитени целувки “ печели в номинацията за вдъхновяваща телевизионна стратегия на премиите на Movieguide.

През 2020 година Джени стартира работа по личен импринт Harpeth Road Press. Навлизайки в света на книгоиздаването, нейната цел е да взе участие интензивно във всеки стадий от пътя на нейните книги до читателите. Така почитателите й ще получават още повече сантиментални четива, излезли под присъщото перо на писателката.

Още от КНИГИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР