>Книгите са създадени по идея на учениците по повод 140

...
>Книгите са създадени по идея на учениците по повод 140
Коментари Харесай

Кметът получи ценен подарък от ученици

> Книгите са основани по концепция на учениците във връзка 140 години от Освобождението на България. Визията носи цветовете на българското знаме, като всяко стихотворение е написано на ръка от самите възпитаници.

" Ние можем да помислим за тиражиране на книгата ", сподели впечатлен от нейната символика доктор Атанас Камбитов. " Истината е, че с такива деца, ние сме спокойни за бъдещето. Ние би трябвало да им осигурим условия и ментори и е хубаво да не им даваме препоръки, а образци. Обикновено множеството хора обичат да дават препоръки, само че не постоянно съветът, кореспондира с образеца, а истината е, че децата желаят образци ", добави кметът доктор Атанас Камбитов.

На финала на срещата, на която участва и заместник- кметът по просвета и филантропични действия Христина Шопова, към която също бяха изказани специфични благодарности за отговорността й към провокациите, които срещат учебните заведения в Благоевград, учениците връчиха и ръчно направени мартеници. " Ние се включихме в акцията на ЮНЕСКО за мартениците и продадохме доста мартеници, събрахме сума пари, която ще дарим за болните деца ", обясниха учениците.

Д-р Атанас Камбитов им благодари и сложи своите дарове на видно място, като даде обещание да взаимства от книгата за празнувания във връзка националните празници. Той също подари мартеници на възпитаниците на V СУ "Георги Измирлиев ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР