Книгата Сянката на прилепа“ вече е на книжния пазар. Тя

...
Книгата Сянката на прилепа“ вече е на книжния пазар. Тя
Коментари Харесай

Полк. Владимир Квачков: Пандемията е лъжа! Това е командно-щабно учение на глобалното задкулисие

Книгата „ Сянката на прилепа “ към този момент е на книжния пазар. Тя е дело на екип публицисти от Фрог нюз. В нея са събрани обстоятелства, документи и разкази за активността на може би най-голямата разследваща работа в света – Главното разследващо ръководство на Генералния щаб на Руската войска (ГРУ).
Предлагаме ви откъсъа „ Подгответе се за шоково преживяване “ .

" Когато написах „ Архипелага ГУЛАГ “ желаех хората да схванат, че не можеш да си представиш марксистко-ленинската идеология без репресивния уред и тайните служби. Много по-късно разбрах, че нещо сходно се случва и в демократични общества. И въпреки всичко очакванията ми са в демокрацията ".

Александър Солженицин

Полковник Владимир Квачков, кадър на Военното разузнаване, се трансформира в медийна звезда освен в Русия. Заради своя много грубичък и тесногръд разбор за протичащото се, изискан в стилистиката на комунистическата агитация, когато тя описваше по какъв начин американски бойци се търкалят пияни от Кока-кола, а Западът бе загниваща, античовешка групировка. Ето какво споделя Квачков пред 19rus.info и stalingrad.tv.

„ Явление ковид би трябвало да се прави оценка от позиция на световното систематизиране на силите. Пандемията е неистина. Реализира се световна стратегическа специфична интервенция! Това е командно-щабно обучение на световното задкулисие.

Ние в ГРУ не имаме вяра в Бог и в дявола. Просто световните подмолни сили подхващат стъпки за редуциране броя на популацията на земята. Трябва да останат най-много 1 милиард души. Прекалено доста сме в този момент. Коронавирусът и икономическата рецесия са свързани.

Може да сте не запомнили, само че първият удар на тази система беше на 11 септември 2001 година Бяха ударени двата търговски центъра в Ню Йорк. Тогава беше оповестена международна война на тероризма. Всъщност беше оповестена война на човечеството под претекст за война с тероризма.

Имаше четири самолета тогава. Но посочваха единствено два, които се врязват в кулите-близнаци. Разговарял съм в детайли с наши водачи. Те ми споделяха: Как човек, който се е обучавал да лети на дребен образователен аероплан, сяда внезапно в голям „ Боинг “ и с акуратност до един метър се врязва в постройката? Абсолютно невероятно. Разбирате ли?

И аз запитвам, по какъв начин тези маймунки, които били завладяли самолетите, са се ориентирали в чужд голям град? Със скорост 700 км в час. Как тези „ пилотчета “ са се справили? Пълни нелепости. Според мен самолетите са били водени от компютърна стратегия право към задачата. Тия вътре може да са крещели, пищели, скачали, плакали – само че от тях нищо не е зависило. Компютърът е управлявал!

Ами самолетът, който се вряза в Пентагона? Самолет „ Боинг “, цялостен с пасажери, разрушава се в основите на зданието и от него не остава нищо. Нито сантиметър от тела, седалки, елементи, двигател… Абсурд.

Четвъртият аероплан изобщо не е ясно накъде е отлетял…

Ето това сътвори световното задкулисие на 11 септември 2001 година

Сега им би трябвало нов надзор над човечеството. И пуснаха този ковид. Пресмятаме и се получава, че дневно в света от ковид умират към 300 индивида. Та това е едно нищо! Жалка цифра.

Затова командно-щабното обучение на задкулисието има напълно друга цел. Да изплаши хората, да ги стресира, да им наложи психически напън. Хората се паникьосаха, изпразват магазини, заключват се у дома. Това е задачата на финансовото-либерално задкулисие. Политическите и гражданските права на хората би трябвало да бъдат задушени. Това е второстепенната задача, която води към осъществяване на първостепенната: редуциране броя на жителите на земята. Сатанинска политическа задача. Успоредно се осъществя и финансово-икономическата цел. Трябва да се раздува финансовият балон на това задкулисие. То е някъде към един квадрилион и читиристотин трилиона $. Пълен балон. Но те го раздуват, посредством нова рецесия. И ето китайците обявиха изрично, че коронавирусът има неестествен генезис. Не естествен! Разпространен е изкуствено особено в Ухан. Добре, само че за какво бе ударена и Италия? Много просто. Там се развърна психо-политическата агитация на международното задкулисие. Нагнетява се смут и се следят и проучват резултатите. Следи се кой се подчинява и кой – не. Следят се всички държавни управления за реакциите и какъв брой от тях извършват разпорежданията на ръководителите на командно-щабното обучение на световното задкулисие. В Китай в началото бяха употребявани за интервенцията проамерикански настроени хора от ръководството, които се интересуват единствено от пари, само че по-късно се усети другата, антиамерикански настроената част и даде отпор. Коронавирусът е средство за приемане на стопански и политически изгоди в големи мащаби.

Ние, като съществено военно разузнаване, следим и отчитаме какво се случва, за какво и кой има изгода. Китай и Европа са политико-икономически съперници на Съединени американски щати. Затова тъкмо там бе развихрен този смут с вируса. Това са заключенията на Научно-изследователския институт на Военното разузнаване към Генералния щаб на съветската войска.

Разбира се третото направление на удара е Русия. Сега не сме стопански съперник на Америка – това са Китай и Европа. Но ние сме мощни другаде. Затова към нас ще се приложи основно първата задача – редуциране на популацията. Това следва в близко бъдеще. Наясно сме “.

Владимир Квачков е кадрови офицер от Военното разузнаване. През 2005 година е задържан по обвиняване за присъединяване в убийството на някогашния вице-премиер и създател на икономическите промени в Русия Анатолий Чубайс. След три години Квачков е пуснат на независимост. През 2011 година е арестуван още веднъж по обвиняване за присъединяване в терористична група, подготвяла държавен прелом. През 2017 година Върховният съд удостоверява присъдата му. И внезапно през 2019 година той е освободен и всички обвинявания отхвърлени. През всичките тези години съдът даже не му лишава званието полковник, нито получените награди. Работил дълги години в отдела за диверсии на Военното разузнаване.

Има и други странни неща към Квачков. По време на изключителното състояние в Русия поради ковид, Генералната прокуратура стопира десетки профили във Facebook, Инстаграм и други платформи, поради информации, които са оценени като погрешни, подвеждащи и прочие Спрени са и уеб сайтове, а на десетки жители са повдигнати обвинявания. Част от дейностите на прокуратурата са в резултат на сигнали от страна на Военното разузнаване. Но Владимир Квачков обикаля студиа и медии и щедро изяснява по какъв начин „ световното задкулисие “ желае да унищожи 6 милиарда души и никой не реагира. И прокуратурата, и военното разузнаване мълчат.

Чак през април 2020 държавното обвиняване помолва Роскомнадзор да блокира фейкове за ковид в обществената мрежа. Бяха изредени десетина изявления с манипулативни теории за произхода на COVID-19, сред които се оказа и едно изявление на полк. Квачков. Но ГРУ за какво не реагира на откровените нелепости, популяризирани от нейния някогашен кадър?

(Книгата е издадена от издателство " Слънце " и можете да я намерите във всички книжарници в страната.)

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР