Книгата е с работно заглавие „ Как да се откъснеш

...
Книгата е с работно заглавие „ Как да се откъснеш
Коментари Харесай

Топкоафьорът Вили Боршукова пише книга за най-големия кошмар в живота си

Книгата е с работно заглавие „ Как да се откъснеш от вендузата на рака “. В нея Вили Боршукова ще опише от първо лице за срещата си с този камшик на човечеството. За вярата в Бог, за спасението. За страха. За това по какъв начин се е трансформирал животът й. Тя разкрива и част от тематиките:

„ Колко ни е огромна вярата? Мислим ли за цените неща в живота? Колко е мъчно да останеш мощен и правилен до дъно! Тогава материалното изгубва смисъл, тогава осъзнаваш, че си се ядосвал за нелепости и си ненавиждал без причина и си бил придирчив, без да осъзнаваш, каква еснафщина е това. Някой няма време за смирение! Затова живейте по този начин, че когато пристигна този момент, да ви е умерено, че когато преминете оттатък, ще срещнете Благия наш Баща! “, това споделя за медията ни Вили Боршукова.

И добавя:

„ Често ми се случва да се апелирам за умиращи хора!

Често съм очевидец на последния им мирис! Често Бог ме води да съм душехеижец в последния им час!

Мислех си доста за прекосяването от живота през гибелта и оня - безконечният живот! Затова желая да споделя тези мои мисли с хората, които имат отношение към вярата, безконечния живот и духовното. Искрено се надявам написаното от мен да помогне на повече нуждаещи се да открият Бог, истината за спасението и доста други безконечни тематики, които ме вълнуват “, споделя Вили Боршукова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР