Книгата е издание на Университетското издателство Св. Климент Охридски“.Доц. д-р

...
Книгата е издание на Университетското издателство Св. Климент Охридски“.Доц. д-р
Коментари Харесай

Излезе от печат монографията „Education 4.0 and innovative techniques in teaching“ на доц. д-р Надя Велинова-Соколова

Книгата е издание на Университетското издателство „ Св. Климент Охридски “.

Доц. доктор Надя Велинова-Соколова е учител в катедра „ Финанси и счетоводство “ към Стопанския факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Защитава докторска дисертация през 2004 година в региона на деривативните финансови инстументи. Научните ѝ ползи са в региона на счетоводното отчитане и разбора на финансови принадлежности, на активността на небанковите финансови институции, развиването на портфейлната доктрина, както и на разбора и оценката на риска.

Монографията „ Education 4.0 and innovative techniques in teaching “ има за цел да показа най-новите модели и техники на преподаване, свързани със спецификите и условията на Индустрия 4.0, и развиването на висшето обучение в региона на счетоводството в подтекста на Образование 4.0. Актуалността на обсъждания проблем е обвързвана и с разбора на провокациите, пред които са изправени висшите образователни заведения в изискванията на пандемия, и използването на новаторски способи за образование.

Книгата е ориентирана към преподаватели, студенти и към всички, които демонстрират интерес към новаторските техники на образование във висшето обучение, и по-специално във връзка с преподаването на счетоводство и финанси.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР