Книгата е издадена през 2006 г. и няма общо с

...
Книгата е издадена през 2006 г. и няма общо с
Коментари Харесай

Авторът на илюстрацията на Аз съм българче: Книгата е издадена през 2006 г. и няма общо с войната

Книгата е издадена през 2006 година и няма общо с войната в Украйна. Това съобщи създателят на илюстрацията на книгата " Аз съм българче "  Борис Стоилов в ефира на Нова телевизия. 

Припомняме, че през вчерашния ден се появиха изявления в обществените мрежи, съгласно които върху корицата на алманах с родолюбиви стихотворения на Иван Вазов със заглавие " Аз съм българче " има илюстрация на момче, което е украинче, защото е облечено с пуловер в цветовете на украинското знаме - синьо и жълто. Момчето развява българско знаме.

" Книгата е преиздадена няколко пъти. Никога не са ме подозирали в проукраински настроения. Защо съм го облякъл в жълто-син пуловер? Така съм решил. Аз държа ли сметка на хората по какъв начин са облечени. Синовете ми бяха към мен тогава и имаха такива облекла, преди 18 години, по тази причина по този начин съм го облякъл ", споделя създателят на илюстрацията. 

Това, което претърпях, всичко, което прочетох в обществените мрежи ми се отрази и на мен и на фамилията ми, сподели още той. 


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР