Книга, написана и илюстрирана от осемгодишно момче, което лично я

...
Книга, написана и илюстрирана от осемгодишно момче, което лично я
Коментари Харесай

Книга на осемгодишно момче се превърна в хит в Айдахо

Книга , написана и илюстрирана от осемгодишно момче , което персонално я е оставило в библиотека в щата Айдахо, е най-търсената в последно време, 135 души са декларирали, че желаят да я наемат, оповестиха от библиотеката, съобщи Юнайтед прес интеренешънъл.

Алекс и Сюзън Хелбиг от Бойс, Айдахо, споделят, че осемгодишният им наследник Дилън им споделил през ноември, че е написал книга и скрито я е оставил в общинската библиотека.

" Подготвил е книгата единствено за четири дни ", сподели Алекс Хелбиг за Си Ен Ен. Родителите не били сюрпризирани, че синът им е решил да остави творбата си в библиотеката. Те споделят, че Дилън постоянно основава книжки с комикси от пет до 10 страници, само че се изненадали да научат, че е написал и илюстрирал самичък томчето от 88 страници .
 

— CNN (@CNN)
" След като Дилън ми сподели, че е оставил книгата си в библиотеката, им позвъних с молба да я открием, тъй като взех решение, че е заведена в отдела за забравени движимости ", описа майката Сюзън Хелбиг. " Те откриха книгата, харесаха наличието ѝ, изобщо цялата книга ".

Библиотекарката Пейдж Бийч , която е намерила скрито оставената книга от Дилън, сподели, че с сътрудниците решили, че книжката е прекомерно добра и я присъединили в каталога на библиотеката.

В нея се разказват прекарванията на Дилън по Коледа , когато се взривява украсата на коледното дърво и пътешестване във времето до първия му Ден на благодарността.

От библиотеката споделят, че книгата се е трансформирала в шлагер и към този момент 135 души са декларирали, че желаят да я наемат. Дилън бе почетен с премия за млад публицист, учредена от библиотеката. Оттам споделят, че доста издателства към този момент са се свързали с тях с оферти да издадат книгата на Дилън и следва родителите му да вземат решение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР