Кметството обеща да разследва съобщенията за беззаконие“ в неделя след

...
Кметството обеща да разследва съобщенията за беззаконие“ в неделя след
Коментари Харесай

Кметството обещава да разследва „беззаконието“ след доклада на Post за скока на престъпността около приюта за мигранти Floyd Bennett Field

Кметството даде обещание да проверява известията за „ безвластие “ в неделя след следствието на The Post за скока на престъпността към спорния Флойд Бенет Полеви заслон — до момента в който мигрантите, настанени в обекта, споделиха, че нарушителите основават неприятна известност на други търсещи леговище.

В изказване от неделя, представител на кмета Ерик Адамс сподели, че градът ще изгони мигрантите, които нарушават закона, от финансираните от налози приюти.

„ Ние ще проверяваме всички известия за безвластие и ще помолим всеки, който не съблюдава нашия кодекс за държание на място, да напусне “, сподели представителят.

Това пристигна в отговор на извънреден репортаж на The Post в събота, съгласно който кражбите от магазините, измамите и измамите са засегнали бруклинските общности към Floyd Bennett Field, откогато близо 2000 търсещи леговище се реалокираха там.

Според данните на полицията в Ню Йорк, кражбите, грабежите и дребните обири са се нараснали в 63-ти сектор, който включва бившето фед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР