Кметството ми отказа съдействие, премиерът Борисов също не ми съдейства".

...
Кметството ми отказа съдействие, премиерът Борисов също не ми съдейства".
Коментари Харесай

Кемил Рамадан: Отидох на ”Позитано” 20 с добри намерения

Кметството ми отхвърли подпомагане, министър председателят Борисов също не ми спомага ".

Това уточни пред Bulgaria ON AIR някогашният претендент за президент и предприемач Кемил Рамадан.

Припомняме, че преди към месец той показа още веднъж пред Bulgaria ON AIR желанията си да построи у нас най-голямата джамия на Балканите, откакто изкупи парцели на мюфтийството.

В понеделник Рамадан се опитал да нахлуе в кабинета на водача на социалистите, само че защитата на "Позитано " 20 го спряла.

През юни тази година той изпрати заплашителни SMS-и до Нинова, в които заплашва нея и президента Румен Радев. Рамадан беше арестуван от чиновници на ДАНС наоколо до джамията в София. Тогава той призна за изпратените от него известия, съдържащи закани и бе освободен след 24 часа в ареста.

"Каквото и да става джамия в София ще бъде издигната. Уговорил съм си среща със сина на турския президент Ердоган, който е заречен да ми спомага. Въпросните "заплашителни " SMS-и ги изпратих, защото никой не обръща внимание на формалните писма, които пиша ", разяснява още Рамадан.

Пред Bulgaria ON AIR Кемил Рамадан добави, че не един път е писал известия и до премиера Борисов, който по думите му, постоянно му прибирал отговор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР