Кметски наместник на село от община Трекляно е обвинен от

...
Кметски наместник на село от община Трекляно е обвинен от
Коментари Харесай

Кметски наместник продаде чужда кола за 5 литра ракия

Кметски наместник на село от община Трекляно е упрекнат от прокуратурата за продажба на непознат автомобил против пет литра ракия.

В началото на май 2020 година очевидецът Д.Д. посетил село в община Трекляно, в което преди време живял дядо му, с цел да види наследствената къща. Потърсил кметския наместник – обвинения М.Н., който го съпроводил до парцела. На връщане Д.Д. видял в двора на мъжа остарял лек автомобил м. „ Лада “. Той му споделил, че се увлича по възстановяване и възобновяване на ретро моторни транспортни средства. Поинтересувал се дали М.Н. продава въпросната кола, само че той отказал с пояснение, че има сантиментална стойност за него.

В същото време обвиненият му предложил различен лек автомобил „ Москвич “, който се съхранявал в с. Уши. Заявил, че той бил благосъстоятелност на негови родственици, които от дълго време умряли. Д.Д. се съгласил да го види, само че когато наближили въпросния парцел, М.Н. му предложил самичък да отиде да прегледа колата, защото „ пътят до там не бил в положително положение за шофиране “. След огледа очевидецът Д. изявил предпочитание да придобие остарялата кола и попитал обвинения за цената, като той дал отговор, че ще го съобщи против пет литра ракия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР