Кметовете от ГЕРБ остро възразиха срещу изказване на председателя на

...
Кметовете от ГЕРБ остро възразиха срещу изказване на председателя на
Коментари Харесай

Кметовете от ГЕРБ обвиниха Кирил Петков в интриги и опити да внесе разделение преди началото на преговорите

Кметовете от ГЕРБ остро възразиха против изявление на ръководителя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков на националната конференция на " Демократична България ", съобщи БНР. 

В приветственото си слово пред делегатите на форума Кирил Петков отбрани финансовия министър Асен Василев като съобщи, че в неофициални диалози кметове на ГЕРБ споделяли, че не биха желали да се върнат към остарелия режим на Владислав Горанов.

" Асен - моят сътрудник в " Продължаваме промяната " го показа, само че е реалност. Сега имахме частен диалог, говорихме с кметовете на ГЕРБ: " Искам да ми кажете желаете ли да върнем господин Горанов назад, той да ви направи Бюджета, или желаете още един Бюджет от същия, дето в този момент ви се случи? ". Тихичко, някои от тях - хайде, да не ги упрекваме всичките, споделиха: " По никакъв метод не желаеме да се връщаме към остарялата система, тъй като остарялата система означаваше ние да се редим на опашки, да вършим благи очи, да се молим и да се надяваме, че ние ще бъдем от дребното избраници, които ще получат средства, а през днешния ден имаме обединен Бюджет ". И ето, хоп - една друга общественост, не нашата общественост, към този момент вижда преимуществото на Промяната ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР