Кметовете на Карабунар и Бошуля - Иван Каменарски и Христина

...
Кметовете на Карабунар и Бошуля - Иван Каменарски и Христина
Коментари Харесай

Кметове от Септемврийско играха билярд за дете с тежка...

Кметовете на Карабунар и Бошуля - Иван Каменарски и Христина Венчева се включиха в благотворителния шампионат по билярд с идея - „ България за Бобо “.

На 3-месечна възраст, след слагане на ваксина, дребният Борис отключва тежка форма на епилепсия.

Въпреки, че минава през разнообразни медикаментозни лекувания, положението му се утежнява.

През 2014 год. на родителите е препоръчано да му създадат неврохирургична интервенция, която крие съществени опасности от инвалидизация и те я отхвърлят.

По същото време се свързват със профилиран център за лекуване на епилепсии в Съединени американски щати – „ The family hope center ”, откъдето получават покана за неотложно започване на лекуване.

След първия курс терапия пристъпите на Борис внезапно понижават.

Специалистите изготвят самостоятелна стратегия за лекуване и рехабилитация на детето, която се актуализира на всеки 6 месеца и е обвързвана със средства.

Турнирът беше проведен от БНБФ и се организира редом в 8 града в България, всички застанали зад идеята на дребния Борис Владимиров от София. Съорганизатори за Пазарджишка област бяха „ Билярд клуб Манхатън ” и Семеен кодекс Мусаши - Карабунар.

В шампионата взеха присъединяване и двама републикански първенци по билярд - Петър Бажлеков и Георги Дунгаров, който в следствие завоюва шампионата.

Общата сума събрана от Българска Национална Билярд Федерация за Бобо е в размер на 6 355 лева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР