Кметицата на шуменската община Смядово Иванка Петрова/ГЕРБ/ изкара един работен

...
Кметицата на шуменската община Смядово Иванка Петрова/ГЕРБ/ изкара един работен
Коментари Харесай

Кметица стана готвачка за ден

Кметицата на шуменската община Смядово Иванка Петрова/ГЕРБ/ изкара един работен ден като готвачка в Домашния обществен патронаж.

За персоналната й инициатина да види по какъв начин се работи в общинските звена и какви са проблемите на чиновници и консуматори на услугите стана ясно от персоналния й профил във фейсбук, където градоначалничката пусна своя фотография по какъв начин бели лук. От фотото не се виждат сълзи, само че по-късно се разбра, че не е й е бил елементарно, тъй като се наложило да смъкват люспите на 100 кг. лук и да наготвят за 600 души.

„Днес дружно със зам.кмета на община Смядово бяхме на работа в Домашен обществен патронаж. В началото на годината предприехме една самодейност, с която да обходим и работим във всички заведения за обществени грижи, учебни заведения и детски градини и да се сблъскаме със всички проблеми, които имат работещите там. Вярвайте ми това е доста потребно, самичък да видиш и схванеш нещата, които ги вълнуват вашите работници“, написа Петрова в обществената мрежа.

Работата й била от изгода, научила, че ножовете са тъпи, водачите са малко, нужна е по-добра организация на превоза и още един автомобил за разнос на храната по домовете. При работата си с 6-те готвачки кметицата открила и, че е нужно да бъдат наети още хора. Иначе приготвеният обяд бил апетитен. „Искам да благодаря на девойките от Домашен обществен патронаж-Смядово, които всекидневно подготвят храна на към 600 индивида, за труда, който поставят това да случи бързо и качествено. Вие през днешния ден бяхте чудесни. Някои от нещата, с които се сблъскахме през днешния ден ще се съберем и решим дружно. Така ще си бъдем потребни взаимно“, разгласи в четвъртък след неочакваната работна аудиенция кметицата.

Следващата седмица, само че неизвестно в кой ден, Петрова ще бъде на работа в Общинското дружество по непорочност. Само като изпиташ на собствен тил проблемите на работещите, ще можеш и да им ги решиш, счита кметицата.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР