Кметицата на район Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна

...
Кметицата на район Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна
Коментари Харесай

Община "Младост" за показния арест: Няма фирма, няма подкуп

Кметицата на регион " Младост " Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова през вчерашния ден бяха арестувани брутално. Това уточни PR-ът на общината Петър Кърджилов по време на конференция, отдадена на застрояването на зелените площи в София, на която бе планувано да участват и двете дами.

Зрелищният арест бе осъществен в центъра на София. Именно заради вчерашните събития двама от участниците решили да не вземат участие в днешната конференция. „ В интерес на жителите на „ Младост “ Десислава Иванчева е настъпила ползите на огромни вложители “, уточни още Кърджилов. По думите му няма компания и няма рушвет, а управлението на региона счита, че това е просто инсценировка.

„ Автомобилът, който беше спрян, е длъжностен. До него имат достъп и други хора от общината. В нея работят и хора, които имат друга политическа ориентировка и не желаят тя да бъде кмет “, съобщи ПР-ът. Според него евентуално кутията е сложена в колата, преди да се тръгне от общината.

„ Преди 3 седмици подадохме сигнал до основния прокурор за имитация, която е доста очевидна. Вече трета седмица по този случай нямаме отговор от прокуратурата. Става въпрос за постройка с жилища. Имаме известие, изпратено до медиите, в което може да откриете няколко случая, които доведоха до този цирк и това жестоко нарушение на човешките права на единствения зелен кмет в София “, уточни още той.

Пред медиите проектант Павел Попов изясни, че с цел да може един закон да бъде добър, то той би трябвало да бъде харесван и изпълняван. Това е крачка към ред и порядък, а проект, в който има малки врати за корупция, е неприятен проект, уточни архитектът. „ Корупцията ще съществува постоянно, в случай че не бъде лимитирана “, разясни Павел Попов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР