Кметът Здравко Димитров се обърна към служителите на администрацията на

...
Кметът Здравко Димитров се обърна към служителите на администрацията на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив с призив към общинските служители: Ваксинирайте се

Кметът Здравко Димитров се обърна към чиновниците на администрацията на Община с апел да се имунизират.

Писмото е публикувано до всички на общинската и районните администрации, както и до общинските предприятия.

" COVID-19 се оказа по-продължително и съществено предизвикателство, в сравнение с чакахме. Пандемията остави своя отпечатък върху всекидневието ни. Единственият метод да се върнем към естествения си метод на живот е всеобщата имунизация “, се споделя в обръщението на градоначалника.
свързани новини900на 18.10.20213693на 15.09.2021
По думите му е притеснителна наклонността, че огромна част от българското население, за които няма медицински противопоказания, отхвърлят или отсрочват да се имунизират и добавя, че няма съображение народът да се съмнява в достиженията на науката и да не следва опита на множеството европейски страни, предава " Пловдив24 ".

" Ние, като общински чиновници, е належащо да бъдем образец за останалите и да подходим с разсъдък. Служебните ни задължения ни постановат да работим и да се срещаме с доста хора, което е рисково в тази динамична епидемиологична конюнктура. За да пазим себе си, фамилиите си, сътрудниците си и хората, с които работим, е належащо да вземем всички превантивни ограничения “, моли кметът Здравко Димитров като прибавя, че той и всички зам.-кметове на общината са към този момент изцяло имунизирани.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР