Кметът заяви, че чрез работата си в града Барбалов показва

...
Кметът заяви, че чрез работата си в града Барбалов показва
Коментари Харесай

Фандъкова Съобщи Преди Минути: Ето Кой Ще Поеме Функциите На Подалия Оставка Крусев

Кметът съобщи, че посредством работата си в града Барбалов демонстрира персоналната си отговорност към превоза и инфраструктурата му, акцентирайки и идни планове в този бранш.

" Не всичко минава безпрепятствено, има и проблеми, само че омаловажаването на работата ни не прави чест на никого ", съобщи Фандъкова. " Заради иронията на политици в последните дни ще кажа, аз имам вяра в младежите. ", добави градоначалникът на София.

" Работата е доста, само че ние имаме положителни екипи в общината и чакам те да продължат да работят интензивно и да реализираме триумфи по всички посоки. Рано е да се приказва за промени, това което имам като сложена номер едно задача е да възстановим придвижването на трамваите по ул. " Граф Игнатиев ", сподели пред публицисти краткотрайно изпълняващият длъжността зам.-кмет на София по направление " Транспорт и транспортни връзки " Дончо Барбалов.

" Трябва да подготвим и бюджета за 2019 година, в който превозът също има огромни вложения. Всичко това би трябвало да го подготвим, с цел да може през 2019 г да осъществим и да продължим да изпълняваме програмата за ремонт на улици, строителство на нови такива и възобновяване на градския превоз, който е много напреднал ", сподели още той.

" Тя има правото да реши, тя е направила преценката кой каква позиция да извършва. Относно новите разделите на трамвайната линия на ул. " Граф Игнатиев " той разяснява: " Още през днешния ден ще отида на място със строителната компания и надзора да обсъдим, до каква степен са стигнали дейностите и какво може да се направи от тук нататък, да схвана въпреки всичко обосновката за тези уреди там. "

Изборът на Дончо Барбалов за транспортния сектор не беше непредвиден. Той е зам.-кмет по финанси от 2011 година, а от 2015 година е и краткотрайно изпълняващ длъжността зам.-кмет по опазване на здравето. " Транспорт и транспортна инфраструктура " ще бъде третият му сектор, за който ще дава отговор. Но това не му е за първи път. През 2016 година също краткотрайно пое този пост откакто предходният зам.-кмет Любомир Христов подаде оставка.

Фандъкова регистрира и ограниченията за въздуха

Пред СОС кметът регистрира и резултатите от ограниченията за запазване чистотата на въздуха в София. Тя предложи на общинските съветници да одобрят смяна в нормативната база и буферни паркинги, дружно със зелен билет да могат да се вкарват при прогноза за трайно безветрие в града, а не както сега след избран брой дни с високи равнища на фини прахови частици.

От идната седмица ще стартира да действа профилираният уебсайт и приложението на Следствен отдел към окръжна прокуратура за информация за чистотата на въздуха в столицата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР