Кметът Йордан Младенов обяви ежегодните награди на Община Пещера на

...
Кметът Йордан Младенов обяви ежегодните награди на Община Пещера на
Коментари Харесай

Кметът на Пещера Йордан Младенов обяви ежегодните награди на Общината на деца с изявени дарби

Кметът Йордан Младенов разгласи годишните награди на Община Пещера на деца с изявени способности за 2023 година Бяха учредени 33 награди за самостоятелни и ансамблови достижения в областите изкуство, просвета и спорт. Младенов похвали младежите на града за тяхното неизменност, непримиримост и блян към реализиране на нови цели: " Благодаря за напъните, които сте положили през годината. Радвам се, че в общината има положителни условия да развивате своите умения и дадености. Бъдете все по този начин непрекъснати и устоявайте, развивайте и надграждайте постигнатите резултати. Бъдете здрави, целеустремени и радвайте своите другари и съграждани с нови триумфи в попрището, което сте избрали ".
Гости на тържеството бяха Васил Филев - ръководител на Общински съвет - Пещера и Теодора Илиева - представител на локалния парламент и представител в експертно-консултативната комисия за протекция на деца с изявени способности.
Градоначалникът персонално награди надарените възпитаници. Той им пожела да не престават да бъдат горделивост за своите учебни заведения и фамилии и добави, че ангажирането на подрастващите с образованието, спорта и здравословния метод на живот е измежду главните цели на локалната власт. В знак на почитание управлението на Общината бе дарено с песни, изпълнени от самодейци от ОДК-Пещера. В края на церемонията всички запечатаха събитието със фотография за спомен.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР