Кметът Васил Терзиев, представители на организации на заведения и ресторантьори

...
Кметът Васил Терзиев, представители на организации на заведения и ресторантьори
Коментари Харесай

Терзиев и ресторантьори на среща в МВР заради сигурността в София

Кметът Васил Терзиев, представители на организации на заведения и ресторантьори беседват с министъра на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов във връзка със сигурността в София.

Пламен Петров от Българската асоциация на заведенията съобщи пред публицисти, представен от Българска телеграфна агенция, че техните претенции са да се обезпечи допустимо най-бързо спокойствието на жителите и туристите в България.

Засилено полицейско наличие от чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи е проведено в София от почивните дни. Съвместно със свои сътрудници от Жандармерията те патрулират в регионите на централната градска част.

Тези дейности, както и срещата при министър Калин Стоянов, са по отношение на два случая на спор сред групи младежи, измежду които чужденци, от предходната седмица в центъра на София. По данни на Министерство на вътрешните работи единият спор е от персонален темперамент, а вторият случай е опит за обир. Вчера имаше и митинг пред Министерство на вътрешните работи по отношение на тези два случая.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР