Кметът Цветан Ценков се е срещнал днес във Видин с

...
Кметът Цветан Ценков се е срещнал днес във Видин с
Коментари Харесай

Кметът на Видин Цветан Ценков се срещна с Цвета Караянчева

Кметът Цветан Ценков се е срещнал през днешния ден във Видин с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, оповестяват от общината.

Поводът за визитата на Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в града е присъединяване й в церемонията по връчване на дипломите на първия випуск на филиал Видин на Русенския университет "Ангел Кънчев ".



На срещата е участвал националният представител Владимир Тошев, регионалният шеф Момчил Станков и заместник-кметът по филантропични действия и обществена политика Борислава Борисова.

В диалога Ценков е изтъкнал стратегическото местонахождение на Видин по отношение на основни европейски транспортни артерии, което е удобна опция за икономическото развиване на общината и на Северозападния район. Поставена е била и тематиката за газифициране на града.



В знак на почитание към госта Ценков е подарил картина от видински художник със признака на старопрестолния Видин - средновековната цитадела "Баба Вида " и плакет с герба на Видин.



Председателят на Народното събрание е връчила на кмета плакет с изображението на постройката на Народното събрание. След срещата е проведена туристическа обиколка на културно - историческите забележителности във Видин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР