Кметът Стойчо Баненски пожела успех на най-добрата българска културистка Николая

...
Кметът Стойчо Баненски пожела успех на най-добрата българска културистка Николая
Коментари Харесай

Със заявка за победи: Културистката от Банско Николая Събева заминава на международни състезания

Кметът Стойчо Баненски пожела триумф на най-хубавата българска културистка Николая Събева в идните и́ участия в надпреварата по културизъм „ Diamond Cup Malta “ в Малта и на Балканското състезание по културизъм и фитнес в Румъния. Той поръча на Николая да донесе в родния си град Банско най-високите оценки. Състезанието в Малта е на 14 април, а на 27 април в гр. Тимишоара момичето от Банско ще показа България в свободна категория културизъм за дами.

В шампионата ще вземат участие тимове на балканските и други европейски страни.
Николая се е устремила към успехите след поредност мощни представяния през последните две години. На 19-годишна възраст тя към този момент има в актива си две републикански шампионски трофеи – при девойките и при дамите. Не закъсняват и призовите и́ класирания в шампионати в Северна Македония и Малта, както и влиятелното класиране измежду първите 15 в Европа.
Николая Събева работи настойчиво освен по подготовката си за участия в шампионати по културизъм, само че и оказва помощ на доста хора да реализират добра физическа форма като инструктор в FITBOX – Fitness club в Банско.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР