Кметът Пенчо Милков получи специален плакет от Боксов клуб Русе“

...
Кметът Пенчо Милков получи специален плакет от Боксов клуб Русе“
Коментари Харесай

Боксов клуб „Русе“ награди кмета на града Пенчо Милков за общинската подкрепа през 2022 г.

Кметът Пенчо Милков получи специфичен плакет от Боксов клуб „ Русе “ в символ на признателност за поддръжката, оказана на клуба от Община Русе. Наградата бе връчена от Илия Сяров, а на церемонията участваха треньори и състезатели от разнообразни възрасти.

„ Винаги се гордейте със себе си, тъй като тук не ви учат единствено по какъв начин да раздавате удари на съперниците си, а и по какъв начин сполучливо да употребявате своята мощ, предпазвайки и по-слабите от вас “, сподели кметът.
Пенчо Милков поздрави състезателите за високите им резултати през миналата година и завърналите се преди седмица от Държавното състезание за девойки " Купа България ". Там русенските девойки завоюваха второ място.

Припомняме, че през 2022 година бяха наградени с плакети и парични награди първенците от държавни шампионати по бокс и медалистите от европейски и международни шампионати Габриела Димитрова, Радослав Росенов и Севда Асенова. Асенова бе оповестена и за Спортист на годината на Община Русе. Президентът на клуба Павел Сяров и старши треньорът Съби Събев са носители и на златни значки на Община Русе.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !   
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР