Кметът на Враца Калин Каменов написа пост в социалната мрежа,

...
Кметът на Враца Калин Каменов написа пост в социалната мрежа,
Коментари Харесай

Калин Каменов: Отива си най-слабото и арогантно правителство

Кметът на Враца Калин Каменов написа пост в обществената мрежа, откакто кабинетът "Петков " остана в историята.
Ето какво гласи текстът на градоначалника:

"Отива си най-слабото и надменно държавно управление в новата история на България. Кабинет, министри и териториални админи, които не съумяха да схванат нито по какъв начин се ръководи страна, нито какво значи локалната власт за всекидневието на всички българи.
Правителство, което не проумя, че реализирайки планове в общините не прави реклама на кметовете (очевидно нарочени за политически врагове), а усъвършенства живота на хората по места. Т.е. на българите.
Дълбоко замразени във фризера на политическия реваншизъм бяха десетки планове на Враца и на всички регионални центрове. Без пояснение. Без връзка. Без опция.
Пътят Чирен-Девене, асфалтирането на Бистрец, лекоатлетическата писта на стадиона, планът за учебното заведение в Паволче, паркът в Сениче, спряното финансиране на "Ботев " /Враца/ в най-печелившата за енергетиката година и още, и още образци!
Загубихме скъпи месеци, в които можеше да се реагира надалеч по-професионално против всички рецесии. Сега можем само да се надяваме, че сходно ръководство в никакъв случай няма да се повтори.
В политиката няма място за реваншизъм, надменност и еснафщина. Българските общини имат потребност от сътрудник в лицето на страната! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР