Кметът на Враца и председател на Управителния съвет на Ботев

...
Кметът на Враца и председател на Управителния съвет на Ботев
Коментари Харесай

Ботев хвърля бомбата: води преговори с Божинов

Кметът на Враца и ръководител на Управителния съвет на Ботев (Враца) - Калин Каменов, удостовери, че съществува възможност игралият за Фиорентина, Ювентус, Манчестър Сити, Парма и Спортинг (Лисабон) Валери Божинов да заиграе на стадион " Христо Ботев ".

Ако се стигна до сензационния трансфер, някогашният национал ще се събере с втория си татко - Сашо Ангелов, който понастоящем е ментор на врачани. Именно той е в основата на договарянията сред двете страни, като е уверен, че може да помогне на 32-годишния голмайстор да се върне към най-хубавата си форма.

" Истината е, че през предходната седмица приказвах по телефона с Валери Божинов и обсъдихме опцията да се причисли към Ботев (Враца). Валери знае, че е добре пристигнал в нашия клуб и за града ни ще бъде повече от влиятелно той да стане част от нашата общественост ", изясни градоначалникът.

Кметът посочи, че няма по какъв начин да предложи финансовите условия, които се поставят за звезда от неговия сан. Евентуалният му престой във Враца обаче може да бъде стъпка към нов трансфер на нападателя в чужбина. " Към този миг Божинов е футболист на Риека и откакто почисти връзките си с хърватите, ще приказваме по-конкретно ", приключи Каменов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР