Кметът на Видин д-р Цветан Ценков: Община Видин ще търси

...
Кметът на Видин д-р Цветан Ценков: Община Видин ще търси
Коментари Харесай

Община Видин ще търси варианти за финансиране на ОФК „Бдин-1923“

Кметът на Видин доктор Цветан Ценков: „ Община Видин ще търси разновидности за финансиране на ОФК „ Бдин-1923 “.Това разгласи видинският кмет по време на контролна среща на „ Бдин “, играна през днешния ден на стадион „ Георги Бенковски “.

Видинският футболен клуб изигра последната си среща от лятната подготовка против тима на сръбския „ Тимок “ – Зайчар. В началото на мача бяха показани футболистите, които ще бъдат част от отбра през новия сезон във Втора лига.

На срещата участваха кметът на Зайчар Божко Ничич, кметът на Калафат Дорел Митулецу, заместник-кметът Светослав Скорчев, ръководителят на Общинския съвет Генади Велков, президентът на „ Бдин “ Жоро Василев и други.

Кметът доктор Ценков разгласи, че ще се търсят разновидности за финансиране на клуба. Погасени са старите отговорности на клуба. Благодарение на президента Василев „ Бдин “ се развива обикновено. „ Чакаме бюджета и ще намерим сили да подкрепим тези страхотни момчета, които радват от ден на ден нашите съграждани. Важно е и да създадем съвременен стадион какъвто има в Зайчар и Крайова “ – акцентира доктор Ценков. Намеренията на общинското управление са зоната към спортното оборудване да бъде облагородена и да стане обичано място за спорт и отдих на видинчани.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР