Кметът на Велико Търново Даниел Панов се срещна с големия

...
Кметът на Велико Търново Даниел Панов се срещна с големия
Коментари Харесай

Големият шампион Йордан Йовчев гостува във Велико Търново

Кметът на Велико Търново Даниел Панов се срещна с огромния състезател, нееднократен народен и международен първенец, олимпийски медалист Йордан Йовчев. Прочутият гимнастик гостува в Старата столица, посети стадион „ Ивайло “ и в залата за спортна гимнастика организира открит урок и подготовка с децата от Спортен клуб „ Етър – Стил “.

Шампионът оцени високо вложенията в спортната инфраструктура във Велико Търново, осъществени през последните няколко години по самодейност на Даниел Панов, екипа му в общинската администрация и в Оперативна програма „ Спортни парцели и прояви “. Панов и Йовчев разговаряха за опцията Българската федерация по гимнастика да подкрепи обезпечаването на нови уреди в залата по спортна гимнастика. Тя бе актуализирана дружно по време на огромните ремонтни действия на „ Ивайло “.

В сряда вечерта Йордан Йовчев се срещна с десетки поданици на Старата столица и със спортни деятели в известния търновски „ Клуб 7 “, който се утвърди като средище за известни персони. Той приказва за своя житейски път, за спортните си достижения. Особено впечатлени бяха младежите, които получиха скъпи препоръки от първенеца.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР