Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров посрещна националния отбор на

...
Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров посрещна националния отбор на
Коментари Харесай

Кметът на Вършец приветства мъжкия национален отбор по волейбол

Кметът на Вършец инж. Иван Лазаров посрещна националния тим на България по волейбол за мъже в заседателната зала на общината, оповестиха от Българската федерация по волейбол.

Той засвидетелства своето почитание към националите, водени от Николай Желязков, и ги приветства в града, където България ще изиграе два контролни мача против Испания – на 17-и и 18-и май от 17:30 часа.

Кметът пожела триумф на националите в идния сезон, започващ точно с мачовете във Вършец. Иван Лазаров и Даниела Тодорова – секретар на Община Вършец, показаха вяра, че националният тим ще се завръща в града, в който царува възторг измежду хората, искащи да видят онлайн спортните си любимци.

От тима благодариха за гостоприемството и похвалиха спортната зала и изискванията за подготовка в града.

Двубоите против Испания са първите публични инспекции за националния тим по волейбол за мъже преди старта на борбите от Волейболната лига на нациите.

След другарските мачове и лагера във Вършец националите отпътуват за Италия, където ще изиграят две срещи с домакините - настоящи европейски първенци. На 31-ви май и 1-ви юни в София ще се проведат две контроли със Словения, които ще бъдат последни преди заминаването за Канада за първата седмица от Волейболната лига на нациите.

От 21-ви юни до 260и юни в зала " Арена Армеец " България е хазаин на мачовете от втората седмица на Лигата на нациите. Феновете ще могат да се насладят на шоуто в София - с присъединяване на някои от най-големите звезди на международния волейбол, на извънредно преференциални цени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР