Кметът на Варна проведе среща с делегация от Хашемитско кралство

...
Кметът на Варна проведе среща с делегация от Хашемитско кралство
Коментари Харесай

Представят Варна като привлекателна туристическа дестинация в кралство Йордания

 Кметът на Варна организира среща с делегация от Хашемитско кралство Йордания.

Главният редактор на йорданската медия “Ал Достур " Мустафа Ал Раала и негови сътрудници публицисти бяха показани от д-р Хасан Бармауи, почетен консул на кралство Йордания в България. По време на диалозите кметът срещна гостите с плановете за развиването на града - създаване на индустриална зона, на автомагистралите " Хемус " и " Черно море ", развиването на пристанищната зона. Подчертано бе, че значими цели за Варна са сферите, свързани с образованието, високите технологии, медицината, превоза и туризма.

Кметът показа в резюме капацитета на морската столица като дестинация за 4 сезона, както и богатия културен календар на града.

" Ние сме щастливи да бъдем във Варна, усещаме я близка, тъй като има мн  ого общи неща с нашата морска столица Акаба. В тази връзка се надяваме и ще работим да задълбочим съдействието сред тези два града. Прекрасно е, че йордански туристи посещават Варна и България, тъй като сме страни с дългогодишни другарски връзки “, съобщи Мустафа Ал Раала. Той добави, че ще бъде квалифициран репортаж в  “Ал Достур " за опциите, които Варна предлага като привлекателна туристическа дестинация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР