Кметът на Варна Иван Портних не е ходил на разпит

...
Кметът на Варна Иван Портних не е ходил на разпит
Коментари Харесай

Кметът на Варна Иван Портних с коментар след повдигнатото обвинение

Кметът на Варна Иван Портних не е ходил на разпит във връзка повдигнатото му обвиняване поради повредите на тръбопровода на дъното на Варненското езеро. Това заяви пред медиите през днешния ден самият градоначалник на крайморския град. "Получих само документите, които трябваше да ми връчат ", съобщи Портних, представен от Българска телеграфна агенция.

Той разяснява, че следи съревнование на разнообразни политици да изясняват кой има най-големи заслуги

за разкрития и елементи за повредата на тръбата. Кметът съобщи, че нито е одобрявал стратегия, нито е осигурявал финансиране, нито е избирал реализатор и контрол, нито е разплащал, нито е вкарвал в употреба тръбопровода по простата причина, че тогава не се е занимавал с политика.

Кметът предложи на депутата Борислав Гуцанов да се обърне към Сергей Станишев ,

тъй като по негово време е утвърден планът и е определен реализатор.

Портних разяснява още, че в дневния ред на ръководещите не са националните стратегии, без значение че новият програмен интервал към този момент е почнал. За тях нищо не се приказва, нито една не е отворена и няма аспект да бъде отворена, сподели още кметът.

Според него, е изчезнала и тематиката за втория мост над езерото,

а ръководещите са спрели автомагистрала "Хемус ", без значение, че е имало обезпечено финансиране, напълно е изчезнала и тематиката за автомагистрала "Черно море ".

Според Портних разнопосочните сигнали на държавното управление демонстрират липса на тактика.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР