Кметът на Варна Иван Портних е бил позорно изгонен от

...
Кметът на Варна Иван Портних е бил позорно изгонен от
Коментари Харесай

Кметът на Варна изгонен от Израел заради пиянски скандал, общината крие случая

Кметът на Варна Иван Портних е бил позорно изпъден от Израел откакто заформя разгулен скандал и даже пробва да насили сервитьорка в хотел, в курортния град Хайфа. Случката е от предходната година, само че макар, че усърдно е прикрита до в този момент, изявления в израелски медии, потвърждават историята.
Портних е бил лидер на делегация от представляваща Община Варна, която е трябвало да подпише меморандум за побратимяване с Хайфа. Още първата вечер от командировката си в Израел, варненският градоначалник е изпил промишлени количества алкохол в хотела, в който е отседнал. Портних се държал „ позорно “, разказват случката от израелската медия „ Канал 20 “.

След като срамната история е стигнала до управлението на общината в Хайфа, домакините на Портних на бързо са отменили плануваните събития с него и градоначалникът на Варна небрежно е изведен от Израел със възбрана да посещава страната още веднъж.

Според разкази на личния състав в хотела, представени от локалните медии, кметът на Варна е нападнал и унизил служителка на хотела. Портних е крещял, че е значим посетител и би трябвало да извършват всичките му стремежи. След изобилната почерпка кметът на Варна е дръпнал една от сервитьорките, хванал я за врата и я натиснал към чатала си, искайки да му прави френска обич. Полицаите в Хайфа по никакъв начин не са се трогнали от „ специфичния статут “ на самозабравилия се варненски кмет и небрежно секнали мераците му. Две израелски медии осведомят за случката като оповестяват, че са получили удостоверение за абсурда от общинските управляващи в Хайфа.

Още по-скандалното е, че новината е потулена от медиите в България. Никой до момента не е посмял да опише срамната преживелица с Иван Портних. Във варненски изявления се откриват единствено известия по какъв начин Портних потегля за Израел и по какъв начин ще побратимява Варна с Хайфа. В това число и Общинският съвет е дал своя вот експресно текст на меморандум за съдействие. След небрежно завършилата командировка на кмета, обаче няма нито дума за какво Варна не се е побратимила с Хайфа. Така информация липсва, даже и през днешния ден година и половина след абсурда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР