Кметът на Варна Благомир Коцев излезе с важен пост в

...
Кметът на Варна Благомир Коцев излезе с важен пост в
Коментари Харесай

Кметът на Варна с много важен пост: Вижте какво написа

Кметът на Варна Благомир Коцев излезе с значим пост в персоналния си профил във Facebook. Публикуваме го без редакторска интервенция.

Днес изпратих писмо до Общинската изборна комисия, в което се потвърждава по неоспорим метод, че нямам присъединяване в малтийски компании, а последното ми такова е било през лятото на 2021 година – 8 месеца преди да стана регионален шеф и близо 2 години и половина преди да бъда определен за кмет на Варна.

Пълният лист с компаниите и датите на тяхното изтриване бе възложен на ОИК, с цел да се завърши един път вечно тази неуместна история. Справките са на британски език – непосредствено от Търговския указател на Малта, и на български – преведени от върл преводач.

Точно преди седмица, в петък вечерта, на изключително съвещание ОИК не посмя да приключи процедурата по несъответственост против мен. Казвам не посмя, тъй като още тогава не можеше да има никакво подозрение, че сигналът от радио " Истина и независимост “, което очевидно се настройва единствено с аналогови бушони, е неплатежоспособен.

Защо ОИК отхвърля да приключи производството, откакто от медиите разбирам, че са се допитали даже до службите, мога единствено да предсказвам. Интуицията ми ме кара да считам, че натискът от тези, искащи да подменят законния избор на варненци, е бил прекомерно мощен.

И с цел да няма никакви подозрения, демонстрирам справките, които изпратих на ОИК през днешния ден. Вярвам, че очите на партийците там не са по-привилегировани от тези на варненци. Истината пред хората, които ми дадоха доверието си, е над всичко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР