Кметът на Тракия Георги Гатев постави на дискусия важните инфраструктурни

...
Кметът на Тракия Георги Гатев постави на дискусия важните инфраструктурни
Коментари Харесай

Кметът на „Тракия” представи проект за нова пътна връзка с район “Южен“

Кметът на „ Тракия ” Георги Гатев сложи на полемика значимите инфраструктурни обекти на региона, които ще се приоритет в неговата стратегия. Той взе участие в среща с кмета Костадин Димитров, регионалния шеф Илия Зюбилев,  районните кметове,  Камарата на инженерите в капиталовото планиране, представители на строителния отрасъл и Тракия икономическа зона.
Прочетете още
Дискусията е първата в страната от поредност диалози, проведени от Камарата на строителите в България.  Георги Гатев сложи акценти на въпросите, които вълнуват и касаят всички поданици на регион " Тракия " в дълготраен проект.

Сред тях са приключен и преасфалтиран бул. " Цар Симеон " от бул. " Асеновградско шосе " до бул. " Цариградско шосе ", с което да се отпуши микрорайон А13 (Скобелева майка) дефинитивно.  Най-големият план е обвързван с нова пътна връзка сред регион " Южен " и регион " Тракия ", който да свърже бул. „ Александър Стамболийски ” с ул. „ Цар Симеон ” над жп линиите.

Друг значим план е построяването на многоетажен паркинг,  като превантивна мярка за справяне с назряващия проблем с паркирането. 

В образованието -  изграждане на нова детска ясла и справяне с неналичието тук-там за децата по детските заведения, както и нуждата от професионална гимназия на територията на регион " Тракия``, в унисон с потребността от нова съвременна постройка за ОМГ „ Акд. Кирил Попов ”.

Също по този начин да се изследва опцията за саниране и създаване на фотоволтаични централи на всички общински здания и уреди в това число ясли, градини, учебни заведения, кметство и други. Спестените средства могат да бъдат употребявани за възстановяване на инфраструктурата и материалната база.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР