Кметът на столичния район “Слатина Георги Илиев обясни в “Кой

...
Кметът на столичния район “Слатина Георги Илиев обясни в “Кой
Коментари Харесай

Кметът на район “Слатина” Георги Илиев: Резултати се постигат, когато се вслушаш в хората

Кметът на столичния регион “Слатина ” Георги Илиев изясни в “Кой приказва ” с Александър Детев по Дарик, че високите изборни резултатите се реализират с работа, с противоположна връзка, с вслушване в концепциите и мислите на хората. “Но с цел да се вслушаш в тях, първо би трябвало да си ги научил какви са. Препоръката ми е да се вслушват новите сътрудници в това, което приказват жителите ”, акцентира той. “Постигнахме много неща макар по-малката поддръжка в общинския съвет и явни саботажи ”, сподели Илиев.

Целите му в новия му мандат ще са развиване на културата и спорта - това са нещата, където съгласно него има голям вакуум, липса от общината към жителите. “А това са нещата, които дават същинското качество на живот. Дупките могат да се оправят, в случай че се вземат верните решения за вложения, само че дупките в душите на хората мъчно се оправят ”, безапелационен е районният кмет.



Георги Илиев. Снимка: Facebook

Той уточни, че най-големите проблеми на “Слатина ” са свързани с паркирането, с мръсния въздух и с местата в детските ясли. Илиев даде образец, че в региона има еднопосочни улици, само че има и четири еднопосочни улици в една посока.

“Трябва районната администрация да управлява районния инспекторат ”, счита Илиев.

“Ние в този момент не знаем те какви инспекции разпореждат и както вършат. Вече умрялата някогашна шефка Веска Илиева беше забранила със заповед на хората от инспектората да приказват с районните кметове - всичко трябваше да минава през нея документално. Тази жена беше назначена персонално от Бойко Борисов ”, разкри Илиев.

На въпрос на водещия за Ваня Григорова - за какво кандидатка, която не знае чий е Крим и дали Путин е агресор, щеше да стане насмалко кмет на столицата, Илиев отвърна, че това е обвързвано с агитация в двете направления - “за омаскаряване на единия претендент и за основаване на имидж на другия ”.

На финала на диалога Илиев заяви, че след 4 години жителите на " Слатина " ще имат метро.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР