Кметът на столичния район Младост Десислава Иванчева, която в момента

...
Кметът на столичния район Младост Десислава Иванчева, която в момента
Коментари Харесай

Подкупната кметица Иванчева поиска свобода и ескорт заради делото на "Младост"

Кметът на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева, която сега е в ареста за взимане на величествен рушвет за позволение за градеж, е поискала да бъде ескортирана и да участва на делото за референдума против застрояването на квартала.

Иванчева получи най-тежката мярка. Тричленен състав на Апелативния профилиран съд остави за непрекъснато с мярка " задържане под стража " кметицата Десислава Иванчева, заместничката й Биляна Попова и някогашния кмет и обвинен като медиатор за рушвет Петко Дюлгеров. Затова молбата й да участва не е почетена, написа " Флагман ".

В Административен съд – София е планувано четвъртото дело за непризнатия референдум, иницииран от " За Зелен Младост ", чийто ръководител е Иванчева.

ГРАО призна 8 822 от събраните 14 000 подписа, което не разреши референдума да се организира, напомнят от комитета.

Административният съд разпореди правене на експертиза от двама експерти - един в региона на осведомителните технологии и втори в региона на статистиката.

Очаква се техните мнения да бъдат прегледани от съда.

В момента мястото на Десислава Иванчева е заето от арх. Румен Русев, който обществено даде обещание, че ще стартира да придвижва бавените преписки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР