Кметът на Стара Загора - Живко Тодоров ще покаже на

...
Кметът на Стара Загора - Живко Тодоров ще покаже на
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора ще запознае легендите на Барса с българската история

Кметът на Стара Загора - Живко Тодоров ще покаже на легендите от испанския гранд Барселона една от най-големите забележителности в " града на липите ". Регионалният исторически музей ще посрещне именитите футболисти с многочислени културни артефакти от българското завещание.

Част от огромните имена в историята на каталунците ще се изправят против тима на Христо Стоичков на 20 септември на стадион " Берое ". Футболните величия, съпроводени персонално от кмета господин Тодоров, ще се срещнат с богатата 110- годишна история на Старозагорския музей, който е измежду най-старите в Европа.

 Димитър Бербатов се включва в шоуто на Стоичков
Митко Бербатов също ще почете мача на Камата в Стара Загора

Събитието е на 20 септември

Само броени часове след специфичната аудиенция в музея, футболистите на Барселона ще излязат на зеления терен на Градския стадион в Стара Загора. В неповторим футболен театър те ще се изправят против звездите от тима на Камата.

Предстоящият колосален конфликт дава обещание да се трансформира в същински състезателен празник за многочислените присъстващи на събитието. Събитието " Дрийм тиймът на Барселона против тима на Стоичков ", част от " Стара Загора - Европейски град на спорта ", е на 20 септември 2017 година на стадион " Берое ", гр. Стара Загора. Началото ще бъде обещано в 20:00 часа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР