Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, когото днес Окръжна рокуратура привлече

...
Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, когото днес Окръжна рокуратура привлече
Коментари Харесай

Кметът Мараджиев: Който може с тези пари да направи това, което аз съм построил, да ми се обади!

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев, който през днешния ден Окръжна рокуратура притегли като обвинен за закононарушение по работа разяснява, че следствието, което се води против него е политическа поръчка. 
Прочетете още
" Ето ги обектите, за които сме обвинени със заместник-кмета Теодора Денева! Обвинение чисто политическо, написано на коляно! Не е значим кмета Мараджиев! Важен е регионалния координатор на ГЕРБ. Този, който го мачкате години наред и печели всички избори!

Нали сякаш бях злоупотребил с евросредства?! Сега евросредствата са си на място! Три поръчки с пари отпуснати от последното държавно управление на премиера Борисов! 300 000 лв. за лятно кино! 1 000 000 лв. за ремонт на площад и 1 000 000 лв. за ремонт на читалището!

Който може с тези пари да направи това, което аз съм построил, да ми се обади!

Защо е политическо и е писано на коляно? Обвинението на мен и заместник-кмета е от 1.01.2018 година Запомнете тази дата! Аз в никакъв случай не съм имал тогава заместник-кмет с името Теодора Денева! Тогава заместник-кмет беше сегашната кметица на Перущица! Виждате ли по какъв начин се повдигат обвинявания в България?! Без да работиш могат да ти издигнат обвиняване. Срам!, съобщи Мараджиев. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР