Кметът на Созопол Панайот Рейзи подава оставка, се казва в

...
Кметът на Созопол Панайот Рейзи подава оставка, се казва в
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви, че Рейзи подава оставка като кмет на Созопол, той отрича


Кметът на Созопол Панайот Рейзи подава оставка, се споделя в известие на пресцентъра на ГЕРБ. Това свое решение Панайот Рейзи е оповестил в наличието на премиера Бойко Борисов и на зам.-председателя на ГЕРБ и член на ИК на партията Димитър Николов, написа в прессъобщението. Освен от кметския пост, Рейзи подава оставка и като член на Политическа партия ГЕРБ, оповестиха от партията. Това свое решение той аргументирал с желанието си да не остават подозрения, че по някакъв метод може да бъде възпрепятствано следствието против него. Панайот Рейзи показал, че с този собствен персонален акт желае още веднъж да покаже високия честен стандарт в Политическа партия ГЕРБ, съгласно който представителите на партията в законодателната, изпълнителната и локалната власт напущат своите постове даже единствено поради подозрения за нарушавания на закона.

Малко по-късно, пред БНР Рейзи отхвърли, че се отдръпва от кметския пост. Борисов и Николов не били желали това от него.

"Подал съм си оставката единствено като ръководител на ГЕРБ в Созопол, само че не и като кмет. Няма по какъв начин да подам като кмет на този стадий! Подал съм си оставката от партията. По този метод се разграничавам от партията. Постоянно нападат всички мои досегашни съпартийци, когато се издънят, че по този метод сътворяваме черно леке на партията. Затова аз взех решение да си подам оставката от ръководител на структурата в Созопол, а за кмет, на този стадий, няма защо да я депозирам, тъй като аз съм решил, че виновност нямам за това, за което сега съм в досъдебно произвеждане ", съобщи Рейзи.

В понеделник Спецсъдът в профил Рейзи от служба, тъй като против него има дело за присвояването на 2 млн. лв. общински средства.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР