Кметът на София Йорданка Фандъкова предупреди, че опасността от COVID-19

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова предупреди, че опасността от COVID-19
Коментари Харесай

Фандъкова: Глобяваме с по 5 бона нарушителите - опасността от COVID-19 не отминава, а идва

Кметът на София Йорданка Фандъкова предизвести, че заплахата от COVID-19 не отминава, а идва. 

Градоначалникът даде данни за България, които ясно демонстрират това, написа Блиц. 

Фандъкова разкри още, че поради многото хора, които излизат на разходка в София, екипите на столичната полиция са засилили инспекциите.

Ето какво написа Йорданка Фандъкова във " Facebook ": 

Вижте тези данни https://bit.ly/39m7aGw за броя на инфектираните и умрелите от COVID-19 ден по ден. Това не са просто цифри и статистика, а човешки животи. Разгледайте ги, преди да решите, че заплахата отминава и можете да излезете на открито.

Уви, не отминава, а идва! И данните за България ясно го демонстрират.

Провокирани от хубавото време доста хора в София през вчерашния ден и през днешния ден излязоха на разходка. Разбирам желанието, само че не можем да си го позволим. Затова екипите на столичната полиция засилиха инспекциите в паркове и пешеходни зони.

Вчера бяха правени предизвестия, а през днешния ден се сформират и актове за нарушавания на възбраната. 5000 лв. са доста пари – това е размерът на санкцията. Но не го правете поради парите, направете го поради хората, които обичате и за това още веднъж да бъдем дружно по улиците, в парковете, в кафенетата.

Вслушайте се в думите на ген. Мутафчийски от през днешния ден: „ най-тежките времена ни предстоят “. Не ги възприемайте като опасност, а като действителността, пред която сме изправени.

Животът ни до момента беше живот на бързи обороти, в който всичко се случва в този момент и незабавно. Днес животът ни е различен и в случай че понижим нашето неспокойствие и бързане, ще понижим и скоростта на болестта.

Останете у дома! Така спасявате човешки живот.

Данни за България са от приложение, създадено от екипа на  Esri Bulgaria/ЕСРИ България , с настояща информация и разбори на разпространяването у нас  https://bit.ly/2UoSiTC

 



Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР