Кметът на София Йорданка Фандъкова е притеснена, че общонационалните мерки

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова е притеснена, че общонационалните мерки
Коментари Харесай

Фандъкова се надява учениците да останат максимално дълго присъствено

Кметът на София Йорданка Фандъкова е обезпокоена, че общонационалните ограничения против ковид могат да се разграничават от признатите на районно равнище.

Тя се надява учениците и децата в детските градини да останат оптимално дълго присъствено в клас, тъй като съгласно нея последствията от неналичието на контакти и обществена среда са непреодолими.

Фандъкова сподели, че всички учебни заведения на територията на Столичната община са подготвени да преминат на онлайн образование, само че мощно се надява да не се стига до там.

" Това обърква хората, когато има някакви ограничения които са планувани, а след това се стартира разсъждения кое на локално, кое на национално равнище. Това персонално мен ме тормози, в това време знаете моето мнение, оптимално присъствено образование на децата в учебно заведение, тъй като за децата това е значимо, това ще бъде трети сезон, трета образователна година, тъй че оптимални старания за имунизиране на учителите, на огромните деца несъмнено молим към родителите!, сподели Фандъкова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР