Кметът на Симитли и бивш футболен съдия Апостол Апостолов oтвърна

...
Кметът на Симитли и бивш футболен съдия Апостол Апостолов oтвърна
Коментари Харесай

Поли изтрещя и нападна Бербо: Женчо! До вчера никой не го зн...

Кметът на Симитли и някогашен футболен арбитър Апостол Апостолов oтвърна на офанзивата на Димитър Бербатов, който разкри по какъв начин сина му Стефан Апостолов непозволено е бил вкаран в листата на делегатите за публични мачове с обява в обществена мрежа " Шуробаджанащината в БФС продължава ".

" Защо атакува Стефан? Синът ми има цялостни права според наредбите да бъде пратеник към БФС, знаете, че беше и интернационален арбитър. Боби Михайлов ми прибирал!? Нищо не ми връща, Бербатов да се поспре малко с нелепостите и лъжите. С това си безогледно изявление демонстрира, че не познава наредбите на БФС, а има предпочитание да ръководи. Как да стане? Много завист и злоба към нас, само че ние няма да се предаваме на такива като него с женски темперамент ", отсече Апостол Апостолов пред БЛИЦ.

" Не му прави чест да приказва сходни неща. Бях на срещата с Бербатов, която беше провел с клубовете в Благоевград и района преди конгреса. Три часа говорихме тогава, молеше ми се да го подкрепим. Аз им обясних по какъв начин се прави конгрес и право в очите им споделих, че не са те хората, които ще оправят футбола в България. Особено пък женчото Бербатов, който безочливо и безогледно лъже клубовете, обяснявайки им, че нямало да заплащат такси за съдии, за защита, безвъзмездни треньорски курсове щяло да има, както и още доста други неистини, с които ги омайваше на срещите. Това са цялостни нелепости, БФС да не е Майка Тереза, че да устоя клубовете ", продължи Поли.

" Искам да попитам Бербатов по какъв начин по този начин до момента в който никой не му знаеше телефона и никой не можеше да беседва с него, и като се кандидатира стартира да си раздава номера на всички места, и да звъни на хората и да ги моли. Да, моли се на президентите на дребните клубове. Казва им " Моля ти се, поддържа ме, да не ставам за смях! ". Неговото неистово предпочитание да стане президент на БФС е най-много, с цел да си надмогне егото. Довчера никой не го познаваше, не споделяше с хората, а в този момент се моли да го поддържат. Сега е по-хрисим от папата, единствено и единствено да си задоволи егото.

Много злобее. Не може да кажеш в залата пред конгреса, че е почтено, честно, след което да започнеш по този начин грозно да критикуваш. Той го обърна на война. На срещата ми с него в Благоевград преди конгреса му обясних, че не може да се опре даже на дребния пръст на Боби Михайлов. Бербатов е тесногръд женчо! Женчовците не могат да ръководят футбола ни и не би трябвало да бъдат допускани ", регистрира Апостолов.

" Аз намерено си споделям, че съм зад Михайлов. Той изрично е по-добрият вид. Злобните хора, тези които не могат да си надмогнат егото, мъчно биха се наместили в БФС ", акцентира някогашният футболен арбитър.

" Още не съм схванал какви промени ще вършат в БФС. Със злобата и непрекъснатите офанзиви той и екипът му демонстрират, че изобщо не им е ясно по какъв начин се управлява футбола. На първата ми среща с него ми сподели: " Толкова ли не можа да се сетиш за мен и да ме издигнеш за президент на БФС? ". Той се кара на хората по телефона за какво не го били издигнали. Какво желае - да му кажат: " Ела, заповядай, стани президент на БФС ". Не се ръководи по този начин. Нужен е позитивизъм и положителни планове, а при него е единствено завист. Той го трансформира във война, завист, злоба, откровени неистини, нямам думи ", засегнат е Апостолов.

" Да си гледа в неговата паничка и да си оправи персоналните истории, да не се занимава с нас ", посъветва го Поли.

" Искам също да го попитам за какво кара клубовете, най-вече дребните, лъжейки ги, да делегират пълномощия на адвокатската адвокатска фирма, с която работи? След като те делегират права, след това Бербатов и хората му ще си вършат каквото желаят по-късно, и то без клубовете да са съгласни. Това обикновено ли е? Няма по-голяма машинация! Да лъжеш по този обикновен и високомерен метод хората - ръководителите на дребните клубове, и след това да се подиграваш с тях. Да, това прави Митко Честния. И да не ми отваря устата, че мога да кажа още доста неща за него и цялото му обграждане. Може да е бил популярен футболист, само че е доста дребен човек. Аз не съм озлобен като него, мисля му единствено положителното. Да е жив и здрав и да престане да злобее и да се пази, че злобните хора ги лови повече ковида ", приключи кметът на Симитли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР