Кметът на Симитли – бившият футболен съдия Апостол Апостолов смята,

...
Кметът на Симитли – бившият футболен съдия Апостол Апостолов смята,
Коментари Харесай

Кметът на Симитли: Мачът с Левски е огромен шанс за момчетата

Кметът на Симитли – някогашният футболен арбитър Апостол Апостолов счита, че мачът с Левски за Купата на България е голям късмет за неговите футболисти да бъдат видяни от огромните клубове.

„ Надявам се Септември да направи добър мач. Казах да момчетата, че това е късмет за тях, с цел да се покажат. Ние сме тим, който може да бъде трамплин, както се случи с Андон Гущеров и Марио Топузов. Ради Кирилов пък се показва чудесно в Славия. И в този момент тимът ни е формиран единствено от момчета от Община Симитли, нищо че някои от тях са били преди този момент в други тимове. Имаме и две-три изключения. Но въпреки всичко малко са тимовете, които могат да се похвалят с такива фрагменти “, съобщи Апостолов пред „ Мач Телеграф “.

Той призна, че не си прави илюзии, само че и напомни отстраняването на ЦСКА преди години.

„ Не си вършим илюзии, само че неслучайно предизвестих Левски на няколко пъти. Същото се случи преди време и с ЦСКА (б.р. успеха с 2:1 за Купата през 2012 година). По една случайност бях ден преди дуела ни с тях на „ Българска войска “. Казах им, че ще ги бием и се случи. Защо да не го създадем отново? “, приключи кметът.

Още вести - четете в днешния брой на "Мач Телеграф "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР