Кметът на Симитли - Апостол Апостолов, и президентът на Локомотив

...
Кметът на Симитли - Апостол Апостолов, и президентът на Локомотив
Коментари Харесай

Кметът на Симитли и президентът на Локо София влизат в новия Изпълком на БФС

Кметът на Симитли - Апостол Апостолов, и президентът на Локомотив София - Иван Василев, ще бъдат единствените нови лица в Изпълкома на БФС след оповестяването на формалните резултати от изключителния конгрес през днешния ден. Новината показа изгубилият кандидат за президентския пост - Димитър Бербатов, представен от Gong.

„ Ще бъдете „ прелестно “ сюрпризирани от състава на новия Изпълком - съвсем същият е. Апостол Апостолов и президентът на Локо София са новите имена, а другите в общи линии са същите. Продължава остарялата система да има президенти на тимовете в Изпълкома “, сподели някогашния голмайстор на националния тим.

Борислав Михайлов завоюва изборите за пети следващ път, като този път получи 241 гласа против 230 за Бербатов и 8 за Христо Порточанов. Разликата сред първите двама е такава, че единствено един глас ги раздели от явяването на балотаж. С оглед напусналите зала 1 на НДК преди формалните резултати това значи, че броят на гласовете щеше да е по-малък и нямаше да е изключен поврат. Уставът на вота обаче гласи, че се броят подадените гласове, без значение от присъстващите делегати в залата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР