Кметът на Шумен Любомир Христов и директорът на регионалния офис

...
Кметът на Шумен Любомир Христов и директорът на регионалния офис
Коментари Харесай

Подписаха договор за 20 млн. лв. заем за ремонт на уличната мрежа в Шумен

Кметът на Шумен Любомир Христов и шефът на районния офис на " Търговска банка Д " в града Сюлейман Бакиев подписаха контракт за заем в размер на 20 000 000 лв. , с който ще бъде стихотворец дълготраен общински дълг за осъществяване на рехабилитация на уличната мрежа в града и селата от общината. Това оповестиха от пресцентъра на локалната администрация.

Средствата ще бъдат усвоявани поетапно в границите на идващите 10 години , като 16 млн. лева от тях са планувани за улици и междублокови пространства в Шумен и 4 млн. лева - за селата от общината, прецизират от пресцентъра на администрацията.

Предложението за тегленето на заем бе гласувано на сесия на Общинския съвет през октомври м.г. Комисия, формирана от общински съветници от разнообразни политически сили и представители на администрацията, организира процедурите по желание на реализатор, като водещ аршин беше офертата с най-нисък лихвен %.

За да се стигне до подписването на контракта, администрацията организира и преговорен развой с определената от комисията банка по детайлите на контракта, напомнят от общинския пресцентър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР