Кметът на село Пиперков чифлик, община Кюстендил - Стефан Котев,

...
Кметът на село Пиперков чифлик, община Кюстендил - Стефан Котев,
Коментари Харесай

Пребиха кмета на кюстендилско село

Кметът на село Пиперков чифлик, община Кюстендил - Стефан Котев, е бил атакуван и обичай в центъра на селото от 20-годишен от с. Жабокрът, оповестиха от полицията в Кюстендил.

Инцидентът е станал на 1 май, когато в селото имаше събор. Побоят е станал през нощта, след среднощ.

71-годишният кмет на селото направил забележка на група мъже от прилежащото село, които счупили палатка и маси, ситуирани в центъра на селото, поради събора. Тогава мъжът бил атакуван и пребит. " Бях самичък. Вече съм добре. Извадил съм здравно и ще заведа дело против нападателя и нарушителите. Постарах се да направя празник, хората да се веселят, а резултатът е строшен инвентар за стотици левове и побой ", разяснява пред Българска телеграфна агенция Котев. Според него младежите били използвали много алкохол. Той уточни, че не ги познава, само че след това схванал, че арестуваният за побоя над него юноша има чести престъпни прояви.

След побоя Стефан Котев е бил признат в кюстендилската болница. Нападателят му е арестуван в ареста на районно управление (на МВР) - Кюстендил. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е и дежурен прокурор, споделиха от полицията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР