Кметът на район Тракия Георги Гатев е разпоредил отстраняването на

...
Кметът на район Тракия Георги Гатев е разпоредил отстраняването на
Коментари Харесай

Махат сгрешени табели за кучета в Лаута

Кметът на регион Тракия Георги Гатев е разпоредил отстраняването на неправилно инсталирани табели „ Забранено за кучета “ в парк Лаута.

Табелите са предопределени за детски площадки и стадиони за мини футбол, а не за алеите в парка, само че са сложени простъпка.

Ето какво изясни Георги Гатев по случая:

Възложих да се изготвят два типа табели: „ неразрешено разхождането на кучета “ и такива, че „ притежатели на домашни любимци подлежат на наказания, в случай че не почистват след тях “.

Допусната е била неточност, като са поставени табелите в парк „ Лаута “: „ Забранява се – разхождането на домашни любимци – кучета “. Те са предопределени единствено и само за детските площадки и игрищата за мини футбол.

Вместо това е трябвало да се сложат в парка, че всеки собственик на куче предстои на санкция, в случай че не почисти след него.

Извинявам се за позволената неточност, която ще бъде поправена.

Още на следващия ден сутринта ще бъдат отстранени всички табели в парк „ Лаута “, а по-късно ще се сложат тези, които са предопределени за там.

Район „ Тракия “ постоянно е бил другарски надъхан към домашните любимци и ще продължи да бъде по този начин. Ще моля и всички притежатели да извършват своя ангажимент да почистват след кучетата си и да не ги позволяват до детски площадки и спортни стадиони.

В този мандат ще продължи развиването на местата за домашни любимци, като предвиждаме още профилирани площадки за тях.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР