Кметът на район Средец Трайчо Трайков алармира в профила си

...
Кметът на район Средец Трайчо Трайков алармира в профила си
Коментари Харесай

По настояване на Борис Бонев разбиха ремонтиран тротоар

Кметът на регион „ Средец ” Трайчо Трайков сигнализира в профила си във Facebook, че е получил сигнал от журналиста Карина Караньотова, че се разрушава необятния тротоар на „ Цариградско шосе ” преди Орлов мост и се редят колчета по средата.

„ Онзи ден ми се обади Карина Караньотова /Karina Karanjotova/, че разрушават хубавия необятен тротоар на „ Цариградско шосе ” преди Орлов мост и редят колчета по средата. Отидох на място и се оказа, че е по възлагане на заместител - кмета по превоза на Следствен отдел към окръжна прокуратура.

Разговарях с шефа на Управление и разбор на трафика и научих, че колчетата се поставят по категорично гледище на общинския консултант Борис Бонев /Boris Bonev/ ”, написа Трайков.

„ Помолих да наредят прекратяване на работата (преустановиха, благодаря), а във вторник ще отида на съвещание на транспортната комисия, която по мое гледище ще прегледа още веднъж случая и вероятните решения. Никак не одобрявам тези колчета и когато ремонтираме тротоар пиша на ЦГМ да не ги поставят още веднъж, в случай че живущите не упорстват или в действителност не се постанова ”, разяснява той.



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР