Кметът на район Красно село Росина Станиславова е създала морално

...
Кметът на район Красно село Росина Станиславова е създала морално
Коментари Харесай

Демократична България оттегли доверието си от кмета на район Красно село

Кметът на регион " Красно село " Росина Станиславова е основала морално неприемлив казус, определяйки сама себе си за началник на план, получаващ в допълнение възнаграждение по изпълнявана от районната администрация европейска стратегия. Това се споделя в позиция на " Демократична България ", откъдето смъкват доверие към кметицата.
Припомняме, че във финансовата комисия към Столичният общински съвет се, откакто кметът на " Красно село " от " Демократична България " отхвърли да отговори какви средства са получили тя и хора от екипа ѝ по европейска стратегия по план „ Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания “. Целта на плана е да подкрепя наранени от, като на нуждаещите се се дават храна, медикаменти и други артикули от първа нужда. Услугите на жителите в потребност са предоставяни в работни дни от средата на май до края на 2020 година на близо 230 жители.
" Тази заран управлението на обединението прикани госпожа Станиславова да откри метод да възвърне взетите от нея средства - 7010 лева След като тя не направи това , " Демократична България " подарява равностойността на тази сума на SOS детски селища ", пишат още в позицията си от обединяването.
" Демократична България " отдръпва политическото си доверие от Станиславова и приканиха за цялостен одит на приложението на тази стратегия във всички софийски региони и настояваме резултатите да бъдат направени обществени.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР