Кметът на район Източен“ награди децата, получили най-много гласове за

...
Кметът на район Източен“ награди децата, получили най-много гласове за
Коментари Харесай

Иван Стоянов награди деца в конкурс за рисунка

Кметът на регион " Източен “ награди децата, получили най-вече гласове за своите рисунки в конкурс на региона на тематика “ Земята е нашият дом- да я опазим “. Проявата е във връзка Деня на земята -22 април. Целта е да се подтиква детското творчество и се насочи вниманието на подрастващите към екологията и запазване на околната среда.

В състезанието участваха 127 деца и възпитаници от регион " Източен “ с 144 рисунки, поместени във фейсбук страницата на районния кмет, като по правилник публиката гласоподава за най-хубава рисунка до 18 април. С грамота, стативи, книги и бои бяха отличени следните деца:

първо място- Габриела Жекова- с 493 гласа, второ място – Каролина Мадина- 350 гласа и трето- Теодора Стаматова- 283 гласа. Всички те са от Д Г “Детелина “

Специални поощрителни награди бяха избрани от районната администрация с водещо мнение на Василка Чопкова- зам.-кмет " Екология, непорочност и запазване на околната среда “, а точно: Веселина Огнянова и Еманоил Панайотов от ДГ “ Щ.детство “, Дариа Димова от ДГ “Наталия “ и Ана Миткова от ДГ “Родина “.

Впечатлен съм от всички рисунки на децата, които демонстрираха забележителни изобразителни умения, знания за запазване на околната и естествена среда; те просто сграбчиха сърцата ни с толкоз мъдрост и детски взор към земята. Благодарен съм на техните родители и учители- съобщи при връчване на премиите и добави, че всяко дете, взело участие в състезанието, ще получи специфична грамота
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР