Кметът на пловдивския район Тракия Костадин Димитров дойде на откриването

...
Кметът на пловдивския район Тракия Костадин Димитров дойде на откриването
Коментари Харесай

Кметски ротвайлер откри площадка за четириноги СНИМКИ

Кметът на пловдивския регион " Тракия " Костадин Димитров пристигна на откриването на обновената площадка за разходка на кучета в Парка на репресираните с домашния си любим Боно. Тригодишният ротвайлер сподели забележително успокоение, когато приближи ограденото пространство, на което се бяха събрали повече от 15 кучета от разнообразни породи и техните стопани.

На моменти обаче Димитров едвам удържаше Боно, който се оказа доста обществен и изиска да поддържа връзка с всяко четириного в близост.

Кметът на „ Тракия “ изясни, че съществуващата площадка е изместена поради построяването на новата база на детско-юношеската школа на „ Локомотив “. Съоръжението е актуализирано и към този момент съдържа две площадки - за разходка на дребни и на огромни кучета. Проведени са диалози с доста от жителите, които водят тук своите любимци, като под внимание са взети и техните рекомендации.

" Предстои да инсталираме пейки, да сложим още кошчета и заслон по избор на стопаните, които употребяват мястото. Отправям зов да пазим новата облага “, прикани Димитров. Той добави, че на територията на „ Тракия “ има 5 площадки за разходка на домашни кучета, като всички са построени с поддръжката на донори. Спомоществовател на оборудването в Парка на репресираните е „ Луксари Ливинг “.

Гражданите отпразнуваха в събота новата облага дружно с доста любов към най-хубавите другари на индивида. Това стана със специфичното присъединяване на треньора Галя Конзова, която сподели нови трикове във възпитанието на кучета. А от „ Рушки “ осигуриха лакомства за всички четириноги.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР