Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик,

...
Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик,
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив ще обжалва пред съда решението за Панаира 


Кметът на Пловдив Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на ще апелира пред съда решението за апорта на варненските акции от Международния панаир в сдружението " Пълдин Туринвест ".

Както споделих към този момент няколко пъти, ще извърша решението на Общинския съвет от 19 декември предходната година, което ме задължава да желая анулация от съда на взетите решения на Общото заседание на " Пълдин Туринвест " АД от 9 януари 2023 година. Това разяснява Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на по повод казуса и настояването на общински съветници от " " за среща с него. 

По думите му законоустановеният период за подаване на исковата молба към съда е 14-дневен от датата на осъществяване на събранието. Ще извърша волята на народа по този начин, както ми е вменена от общинските съветници на града, добави Димитров, представен от Българска телеграфна агенция.

От " " упорстват за неотложно искане за прекъсване на вписването в Търговския указател на увеличението на капитала на " Пълдин Туринвест " посредством апорта на варненските акции. Искането бе импортирано публично в деловодството на общинската администрация. 

Поводът е декларираното за регистриране от предприемача Георги Гергов пред Търговски указател нарастване на капитала на сдружението.

Пропуск навреме да поискате прекъсване на вписването не би могъл да се пояснява по различен метод с изключение на съзнателно, поради обстоятелството, че единствено преди месец и половина при същите условия напълно основателно поискахте от съда прекъсване регистриране на нарастването на капитала в сдружението и съдът удовлетвори настояването, се показва в писмото. Срокът, в който кметът на Пловдив би трябвало да работи, е не повече от ден, предизвестяват още от " " - Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР