Кметът на Пловдив Здравко Димитров и заместникът му с ресор

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров и заместникът му с ресор
Коментари Харесай

Бойко Борисов поиска оставката на Зико заради стадион Христо Ботев

Кметът на Пловдив Здравко Димитров и заместникът му с сектор строителство Пламен Райчев да си подадат оставките поради свадите към градежа на стадион „ Христо Ботев " - това изиска при днешното си посещаване в Пловдив водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той съобщи, че споделя това с болежка, само че Здравко Димитров го е провокирал с отговора си на последната им среща предходната неделя. Зико декларирал, че излиза в оппуск, с цел да си обърне внимание.

„ Аз, брат ми да ми отговори по този начин – аз нямам брат, ще му желая оставката неотложно! ", акцентира Борисов и добави: „ Обичам го, почитам го, само че не се оправи и ни сътвори проблем! "  Лидерът на ГЕРБ напомни още: „ Преди месец и половина на стадиона на Ботев споделих, че той няма да е кмет на Пловдив повече. "  Зам.-кметът Райчев би трябвало да си замине неотложно, акцентира Борисов.

Той уточни, че дейностите на управлението на общината провокират единствено митинги. Нарече работата им по строителството на стадион „ Христо Ботев " немърлива и некачествена. Борисов акцентира, че за пловдивските игрища са отпуснати средства в пъти повече, в сравнение с за всички други. ГЕРБ търпи негативи. За тия игрища аз съм идвал пет или шест пъти в Пловдив, напомни Бойко Борисов. 

„ Единственото, което сме споделили от първия ден, е че това го вършим за почитателите, за Пловдив, с цел да се играят финали. ", добави Борисов. С парите, които осигурихме, си сътворяваме кахъри. Заради някакви? И освен това – упрекват партията в корупция! Припомням, дни наред в Пловдив има напрежение заради строежа на стадионите „ Христо Ботев " и „ Локомотив ". Привържениците и на двата футболни клуба стачкуват против наливането на милиони левове в градежа на стадион „ Христо Ботев " и настоавят за равнопоставеност на отделените средства за построяването на стадиона на Лаута. Феновете желаят одит на градежите и упорстват за цялостна бистрота по какъв начин се харчат обществените финанси. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР